Aidosta voista leivottu ranskalainen gluteeniton pyöreä leivospohja. Sopii sekä suolaisiin että makeisiin tarjottaviin. Huoneenlämmössä säilytettävät leivospohjat ovat lisä- ja väriaineettomia. Pohjien rakenne kestää hyvin kosteatkin täytteet. Pohjan halkaisija n. 85 mm ja korkeus n. 20 mm.
Ainesosaluettelo
Perunatärkkelys, tiivistetty VOI (25%), maissitärkkelys, vesi, sokeri, MUNANVALKUAISJAUHE, vapaan kanan KANANMUNIA, dekstroosi, riisitärkkelys, suola, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet (E461, E412), nostatusaineet (E450, E500), emulgointiaineet (E475, E471), inuliini
Allergeenit
Sisältää: Maito , Muna, Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
Leivospohjat ovat käyttövalmiita täytettäväksi haluamillaan täytteillä. Säilyy 10-25 asteen lämpötilassa parasta ennen -päiväykseen asti. Käytä avattu pakkaus 24 tunnin sisällä avaamisesta.
Leivospohja on käyttövalmis
Säilytysohje
Säilytys 10-25 °C.