Ainesosaluettelo
vesi, Suomalainen VEHNÄ, sokeri, VEHNÄjauho, entsyymi, Rapsi, Leivänparanne (VEHNÄjauho, emulgointiaine rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit (E472e-rapsi), jauhonparanne askorbiinihappo, entsyymi), Jodioitu suola (Suola, kaliumjodidi, Lue lisää
Ainesosaluettelo
vesi, Suomalainen VEHNÄ, sokeri, VEHNÄjauho, entsyymi, Rapsi, Leivänparanne (VEHNÄjauho, emulgointiaine rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit (E472e-rapsi), jauhonparanne askorbiinihappo, entsyymi), Jodioitu suola (Suola, kaliumjodidi, paakkuuntumisenestoaine E535), Hiiva
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus 1h huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa. Paisto 230-240 astetta, noin 4-5min Sulatus- ja paisto-ohje on suuntaa antava ja uunikohtainen. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmemmässä.