Patun mustikkakaurapiirakka on maukas, laadukkaista raaka-aineista valmistettu, sopivan kokoinen lisä Patu tuoteperheeseen. Kätevissä yksittäisissä vuoissa, tuotetta on helppo ottaa sulamaan ja laittaa tarjolle juuri sopiva määrä. Sopii välipalaksi tai jälkiruoaksi kera vaniljakastikkeen! Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.Lue lisää
Patun mustikkakaurapiirakka on maukas, laadukkaista raaka-aineista valmistettu, sopivan kokoinen lisä Patu tuoteperheeseen. Kätevissä yksittäisissä vuoissa, tuotetta on helppo ottaa sulamaan ja laittaa tarjolle juuri sopiva määrä. Sopii välipalaksi tai jälkiruoaksi kera vaniljakastikkeen! Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (Suomi), mustikka (17,6%), sokeri, KANANMUNA, rypsiöljy, kaurarouhe (5,9%), VOI (laktoositon), vesi, aromi (vanilliini) ja leivinjauhe.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytysohje
Säilytys -18°C