Patu Mansikkacremewiener on käsityönä Suomessa leivottu laktoositon herkku, joka hurmaa maullaan! Täyteläisen mansikkacremen ja rapean taikinan yhdistelmä on täydellinen valinta niin kahvipöytään, kokoustarjoiluihin, juhlahetkiin kuin arjen pieneen luksukseen. Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.Lue lisää
Patu Mansikkacremewiener on käsityönä Suomessa leivottu laktoositon herkku, joka hurmaa maullaan! Täyteläisen mansikkacremen ja rapean taikinan yhdistelmä on täydellinen valinta niin kahvipöytään, kokoustarjoiluihin, juhlahetkiin kuin arjen pieneen luksukseen. Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.
Ainesosaluettelo
Vehnäjauho (VEHNÄ, askorbiinihappo, vesi, Kaulintamargariini (Kasviöljy (palmu, rapsi, kookos), vesi, emulgointiaine (E471), suola, happamuudensäätöaine (E330), aromi, väriaine (E160a), laktoositon rasvaton MAITO (vesi, laktoositon rasvaton MAITOjauhe), kasvirasvat (kookos, kovetettu palmurasva), glukoosisiirappi, MUNANKELTUAINEN, emulgointiaineet (E435, E471, SOIJALESITIINI), stabilointiaineet (E407, E330ii), aromit, väri (E160a)), hillo (mansikka, sokeri, vesi, hyytelöimisaine (E440), happamuudensäätöaineet (E330, E333), säilöntäaineet (E211, E202), väri E120), KANANMUNA, Kreemijauhe (Sokeri, muunnettu tärkkelys (E1414), palmuöljy, kuivattu glukoosisiirappi, glukoosisiirappi, perunatärkkelys, stabilointiaine (E404) (kalsiumalginaatti), aromi, stabilointiaine (E450) (difosfaatti), stabilointiaine (E339) (natriumfosfaatti), suola, MAITOproteiini, väri (E160a) (karotenoidi)), sokeri, hiiva, Leivänparanne (VEHNÄjauho, emulgointiaine (E472e-rapsi), jauhonparanne askorbiinihappo, entsyymi), jodioitu suola.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Tuote myytävä +4-+6 asteisessa lämpötilassa.
Säilytysohje
Säilytys alle -18°C