Ainesosaluettelo
Kananrinta (65%), leivitys (VEHNÄJAUHO, riisijauho, VEHNÄGLUTEENI, VEHNÄTÄRKKELYS, valkosipulijauhe, sipulijauhe, KANANMUNAN VALKUAISJAUHE, hiivauute, mauste, hiiva, suola, salviauute), täyte 9% (VOI (MAITO), vesi, rypsiöljy, persilja, valkosipuli, suola, VEHNÄTÄRKKELYS, Lue lisää
Ainesosaluettelo
Kananrinta (65%), leivitys (VEHNÄJAUHO, riisijauho, VEHNÄGLUTEENI, VEHNÄTÄRKKELYS, valkosipulijauhe, sipulijauhe, KANANMUNAN VALKUAISJAUHE, hiivauute, mauste, hiiva, suola, salviauute), täyte 9% (VOI (MAITO), vesi, rypsiöljy, persilja, valkosipuli, suola, VEHNÄTÄRKKELYS, mausteet, MAITOPROTEIINI), vesi, rypsiöljy, dekstroosi, kuivattu glukoosisiirappi, hiiva, happamuudensäätöaine: natriumsitraatti, mausteuute, suola.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Maito
Saattaa sisältää: Selleri, Soijapavut, Sinappi
Käyttö-/valmistusohje
Esilämmitä uuni 200°C:een Aseta jäinen Kievin kana rasvaa kestävälle leivinpellille. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia rapeaksi ja kultaiseksi. Ei sovellu mikroaaltouuniin. Ei sovellu käyttöön sellaisenaan. Kuumennettava kauttaaltaan ennen tarjoilua.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.