Görans kanakebab on kokolihatuote, joka on valmistettu suomalaisesta broilerin reisipaisista. Tuote on kypsä ja irtopakastettu.
Ainesosaluettelo
Kanan reisiliha, vesi, suola, sokeri (sakkaroosi), mausteet (chili, sipuli, paprika, valkosipuli, korianteri, mustapippuri, maustepippuri, tomaattijauhe, aromi), stabilointiaine (E450), sokeri (dekstroosi).Lue lisää
Görans kanakebab on kokolihatuote, joka on valmistettu suomalaisesta broilerin reisipaisista. Tuote on kypsä ja irtopakastettu.
Ainesosaluettelo
Kanan reisiliha, vesi, suola, sokeri (sakkaroosi), mausteet (chili, sipuli, paprika, valkosipuli, korianteri, mustapippuri, maustepippuri, tomaattijauhe, aromi), stabilointiaine (E450), sokeri (dekstroosi). Kananlihan alkuperämaa Suomi.
Käyttö-/valmistusohje
Sopii sellaisenaan erilaisiin vuokaruokiin sekä salaatteihin.
Säilytysohje
Säilyvyys: Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa ilmoitettuun päiväykseen saakka, kylmiössä (+5 °C) 3 vuorokautta. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.