Herkullinen crispy-paneroitu kanan paistipala toimii hyvin vaikka ranskanperunoiden ja remoulade-kastikkeen kanssa. Kana on suomalaista lihaa ja pakasteena myytävän tuotteen pakkauskoko on 4 kg. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria Lue lisää
Herkullinen crispy-paneroitu kanan paistipala toimii hyvin vaikka ranskanperunoiden ja remoulade-kastikkeen kanssa. Kana on suomalaista lihaa ja pakasteena myytävän tuotteen pakkauskoko on 4 kg. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana
Ainesosaluettelo
broilerinliha (66 %), vesi, VEHNÄJAUHO, rypsiöljy, mausteet (paprika, kurkuma, valkopippuri), jodioitu suola, nostatusaine E 500, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), stabilointiaineet (E 451, E 450), dekstroosi. Voimakassuolainen. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Ota paistipalat sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Friteeraa kuumiksi ja rapeiksi 180-asteisessa öljyssä, n. 3-5 min. Tai Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +200 °C sisälämpöön 75 °C, noin 10 minuuttia.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.