Herkullinen maissirakeella leivitetty ja valmiiksi kypsennetty kanan kokonainen sisäfilee toimii hyvin vaikkapa lohkoperunoiden ja salsan kanssa. Broileri on suomalaista lihaa ja pakasteena myytävän tuotteen pakkauskoko on suurtalouskeittiöille sopiva 5 kg. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.Lue lisää
Herkullinen maissirakeella leivitetty ja valmiiksi kypsennetty kanan kokonainen sisäfilee toimii hyvin vaikkapa lohkoperunoiden ja salsan kanssa. Broileri on suomalaista lihaa ja pakasteena myytävän tuotteen pakkauskoko on suurtalouskeittiöille sopiva 5 kg. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Ainesosaluettelo
broilerin sisäfilee (94 %), maissirae, vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mustapippuri. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Ota sisäfileet sulamaan kylmiöön vuorokausi ennen tarvetta. Laita fileet 1/1 65 mm GN-vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla +160 °C sisälämpöön 75 °C, noin 20 minuuttia. Tai rasvakeittimessä 170 °C noin 3 minuuttia.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.