Kypsät, valmiiksi ruskistetut Sibylla lihapyörykät ovat sulatuksen jälkeen valmiita käytettäviksi. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä ruskistetut lihapyörykät rasvakeittimessä, mikrossa, uunissa tai parilalla. Sibylla lihapyörykät sopivat mainiosti tarjottavaksi esimerkiksi Sibylla ranskanperunoiden kanssa.Lue lisää
Kypsät, valmiiksi ruskistetut Sibylla lihapyörykät ovat sulatuksen jälkeen valmiita käytettäviksi. Parhaan tuloksen saat lämmittämällä ruskistetut lihapyörykät rasvakeittimessä, mikrossa, uunissa tai parilalla. Sibylla lihapyörykät sopivat mainiosti tarjottavaksi esimerkiksi Sibylla ranskanperunoiden kanssa. Sibyllan suomalaisesta lihasta valmistetut lihapyörykät on oiva tuote myös lounaspöytään ja palvelutiskiin. Mausta mieleisilläsi mausteilla, kuten Sibylla grillimausteella ja kruunaa kokonaisuus maukkailla Sibylla kastikkeilla ja ketsupilla ja sinapilla.
Ainesosaluettelo
naudan- ja sianliha (66 %), vesi, peruna, sipuli, perunajauho, suola, perunakuitu, dekstroosi, lihaliemivalmiste (suola, hiivauute, dekstroosi, sipuli, hapettumisenestoaine (E 330), pippuriuute), mustapippuri, mausteuute (mustapippuri, maustepippuri), aromi
Käyttö-/valmistusohje
Parilalla 180 °C noin 15 min (käännellään muutaman kerran). Paistetaan, kunnes sisälämpötila 72°C.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.