Naudanlihasta valmistettu, monikäyttöinen ja ruokaisa timbaalikuutio.
Ainesosaluettelo
Naudanliha 36%, KANANMUNAN VALKUAINEN, KANANMUNAN KELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, vesi, rapsiöljy, sipuli, soijakastike (vesi, SOIJAPAPU, VEHNÄ, suola), suola, naudanlihaliemi, karamellisoitu sokeri, mausteet, auringonkukkaöljy ja mausteuute.Lue lisää
Naudanlihasta valmistettu, monikäyttöinen ja ruokaisa timbaalikuutio.
Ainesosaluettelo
Naudanliha 36%, KANANMUNAN VALKUAINEN, KANANMUNAN KELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, vesi, rapsiöljy, sipuli, soijakastike (vesi, SOIJAPAPU, VEHNÄ, suola), suola, naudanlihaliemi, karamellisoitu sokeri, mausteet, auringonkukkaöljy ja mausteuute.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Soijapavut, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.