Murea, suomalaisesta naudanlihasta valmistettu kebab-lastu sopii erinomaisesti vaikkapa kiusauksiin, pizzan päälle tai muihin pikaruokiin. Kokeile valmistaa myös perinteinen kiusaus nyt kebab-lihalla.
Ainesosaluettelo
naudanliha (80 %), vesi, perunatärkkelys, mausteet (mustapippuri, sipuli, Lue lisää
Murea, suomalaisesta naudanlihasta valmistettu kebab-lastu sopii erinomaisesti vaikkapa kiusauksiin, pizzan päälle tai muihin pikaruokiin. Kokeile valmistaa myös perinteinen kiusaus nyt kebab-lihalla.
Ainesosaluettelo
naudanliha (80 %), vesi, perunatärkkelys, mausteet (mustapippuri, sipuli, paprika, valkosipuli, cayenne, oregano, juustokumina), jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Naudanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Käytetään monipuolisesti ruoanvalmistuksessa. Kuumennetaan valmiissa ruoassa + 75 asteen sisälämpötilaan.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.