Sibylla Krakovanmakkara sisältää 80% lihaa. Tämä Suomen suosituin rullagrillimakkara on mausteinen sekä maukas ja sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkaran kuumentamisen jälkeen krakovanmakkara on valmis nautittavaksi, mausta oman maun mukaan ja tarjoile esimerkiksi hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.Lue lisää
Sibylla Krakovanmakkara sisältää 80% lihaa. Tämä Suomen suosituin rullagrillimakkara on mausteinen sekä maukas ja sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkaran kuumentamisen jälkeen krakovanmakkara on valmis nautittavaksi, mausta oman maun mukaan ja tarjoile esimerkiksi hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Ainesosaluettelo
sian- ja naudanliha (80 %), vesi, silava, perunajauho, suola, mausteet ja mausteuutteet (valkosipuli, inkivääri, korianteri, paprika, pippuri, maustepippuri, cayennepippuri), dekstroosi, valkosipulijauhe, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.