Emmental-juustolla ja pekonilla höystetty Sibylla Juusto & Pekonimakkara sisältää 70% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut Sibylla Juusto & Pekonimakkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen Sibylla Juusto & Pekonimakkara on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Lue lisää
Emmental-juustolla ja pekonilla höystetty Sibylla Juusto & Pekonimakkara sisältää 70% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut Sibylla Juusto & Pekonimakkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen Sibylla Juusto & Pekonimakkara on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Ainesosaluettelo
sian- ja naudanliha (70 %), JUUSTO (8,5 %) (MAITO, suola, hapate, juoksute), pekoni (4,3 %) (siankylki, suola, glukoosi, hapettumisenestoaine (E301, E331), rosmariiniuute, säilöntäaine (E250)), perunajauho, suola, mausteet (paprika, korianteri, kumina, inkivääri, cayennepippuri, mustapippuri), glukoosi, aromi, sokeri, valkosipuli, mausteuutteet (mustapippuri, muskottipähkinä, cayenne), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi. Voimakassuolainen
Allergeenit
Sisältää: Maito , Laktoosi
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.