Juuri sopivasti tulinen ja mausteinen Sibyllan Hot Chipotle makkara sisältää 75% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut makkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen tuote on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.Lue lisää
Juuri sopivasti tulinen ja mausteinen Sibyllan Hot Chipotle makkara sisältää 75% lihaa. Parhaan tuloksen saat valmistamalla sulatetut makkarat rullagrillissä. Tämän jälkeen tuote on valmis nautittavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Ainesosaluettelo
sianliha (75 %), vesi, perunajauho, suola, dekstroosi, mausteet (chili chipotle, mustapippuri, cayennepippuri, chili, muskottipähkinä, korianteri), sipulijauhe, valkosipulijauhe, vihreä jalapeno, mustapippuriuute, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi. Sianlihan alkuperä EU
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.