Maukas ja allergeenivapaa Alleri makkarakuutio (4 x 500 g) sopii käytettäväksi tavallisen makkaran tapaan kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin. Valmistettu kotimaisesta porsaanlihasta, lihapitoisuus 64,5 % . Allerit on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta-merkki.Lue lisää
Maukas ja allergeenivapaa Alleri makkarakuutio (4 x 500 g) sopii käytettäväksi tavallisen makkaran tapaan kastikkeisiin, keittoihin, pataruokiin. Valmistettu kotimaisesta porsaanlihasta, lihapitoisuus 64,5 % . Allerit on sekä kehitetty että valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista ja niille on myönnetty Hyvää Suomesta-merkki. Allerit eivät sisällä maitoa, kananmunaa, naudanlihaa, viljatuotteita, gluteenia, soijaa tai mausteita eivätkä jodia.
Ainesosaluettelo
Porsaanliha (Suomi) (64,5 %), vesi, perunatärkkelys, säilöntäaine(suola, natriumnitriitti (E250), paakkuuntumisenestoaine (E535)), suola, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300).
Käyttö-/valmistusohje
Sulata tuote jääkaapissa ja käytä tavallisen makkaran tapaan.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.