Käsinvalmistettu raakapakastettu kebabvarras, jossa korkea lihapitoisuus. Tässä gluteenittomassa vartaassa maistuu mm mustapippuri.
Ainesosaluettelo
Naudanliha (90%), vesi, mausteet (suola, sipuli, mustapippuri, lipstikka, valkosipuli, sarviapila, aromivahvenne (E621), dekstroosi), SOIJA, perunakuitu, perunatärkkelys, stabilointiaineet (E450, E451).Lue lisää
Käsinvalmistettu raakapakastettu kebabvarras, jossa korkea lihapitoisuus. Tässä gluteenittomassa vartaassa maistuu mm mustapippuri.
Ainesosaluettelo
Naudanliha (90%), vesi, mausteet (suola, sipuli, mustapippuri, lipstikka, valkosipuli, sarviapila, aromivahvenne (E621), dekstroosi), SOIJA, perunakuitu, perunatärkkelys, stabilointiaineet (E450, E451). Naudanlihan alkuperä: Suomi.
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Kebabvarras on grillattava kypsäksi kerralla alusta loppuun saman päivän aikana. Tarjoillaan ranskalaisten tai riisin kanssa. Viimeistellään salaatilla ja Göransin kastikkeella.
Irrota jäinen kebabliha pakkaukseta ja aseta lihatanko suippopuoli alaspäin kebablaitteeseen. Kypsennä jäinen varras kunnes liha on pinnalta ruskea. Leikkaa lihatangosta ensimmäinen kerros pois, älä käytä sitä ravinnoksi. Koko varras on grillattava kypsäksi kerralla saman päivän aikana.
Säilytysohje
Pakaste -18 °C. Ei saa pakastaa uudelleen.