100% suomalaista lihaa. Grillattu ja irtopakastettu kebablastu käytettäväksi annoksiin ranskalaisten tai riisin kanssa. Sopii myös pizzan päälle ja pita- tai muun leivän täytteeksi. Lämmitä uunissa tai parilalla. Helppo käyttää sulattamatta irtopakastuksen ansiosta.
Ainesosaluettelo
Naudanliha (86%), vesi, mausteet (suola, sipuli, mustapippuri, lipstikka, valkosipuli, sarviapilauute, aromivahvenne [E621], dekstroosi), tapiokatärkkelys, perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451). Naudanlihan alkuperämaa: Suomi.
Käyttö-/valmistusohje
Grillattu ja irtopakastettu kebablastu käytettäväksi annoksiin ranskalaisten tai riisin kanssa. Sopii myös pizzan päälle ja pita- tai muun leivän täytteeksi. Lämmitä uunissa tai parilalla. Helppo käyttää sulattamatta irtopakastuksen ansiosta.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmemmässä . Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18°C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päivämärään asti. Sulanutta tuotetta e i saa jäähdyttää uudelleen.