Rakennemuutettuun ruokavalioon soveltuva makkaratimbaali maistuu perinteiseen tapaan sinapin kanssa tarjoiltuna.
Ainesosaluettelo
KANANMUNAN VALKUAINEN, sianliha 23 %, naudanliha 15 %, KANANMUNAN KELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, vesi, rypälesokeri, rapsiöljy, savustettu rypälesokeri, Lue lisää
Rakennemuutettuun ruokavalioon soveltuva makkaratimbaali maistuu perinteiseen tapaan sinapin kanssa tarjoiltuna.
Ainesosaluettelo
KANANMUNAN VALKUAINEN, sianliha 23 %, naudanliha 15 %, KANANMUNAN KELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, vesi, rypälesokeri, rapsiöljy, savustettu rypälesokeri, suola, tomaattipyree, mausteet (paprika, cayennepippuri, korianteri, inkivääri, kardemumma), naudanlihaliemi (naudanlihauute, suola, sokeri, sipuli, rapsiöljy, lipstikka), mausteuute (mm. pippuri).
Allergeenit
Sisältää: Muna
Käyttö-/valmistusohje
Uunissa: Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Höyryuunissa: Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 % höyryssä 100 °C:ssa n. 9 min. Mikroaaltouunissa: (750 W), 100g timbaaleja noin 3 minuuttia kannella peitettynä VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa.