Aina maistuva lihapullatimbaali sopii tarjottavaksi kerma- tai tomaattikastikkeessa perunasoseen kera.
Ainesosaluettelo
KANANMUNAN VALKUAINEN, naudanliha 18%, sianliha 18%, KANANMUNAN KELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, sipuli, rapsiöljy, soijakastike (vesi, SOIJAPAPU, VEHNÄ, suola), Lue lisää
Aina maistuva lihapullatimbaali sopii tarjottavaksi kerma- tai tomaattikastikkeessa perunasoseen kera.
Ainesosaluettelo
KANANMUNAN VALKUAINEN, naudanliha 18%, sianliha 18%, KANANMUNAN KELTUAINEN, muunnettu maissitärkkelys, sipuli, rapsiöljy, soijakastike (vesi, SOIJAPAPU, VEHNÄ, suola), luumupyree, suola, naudanlihaliemi, karamellisoitu sokeri, mausteet, sokeri, auringonkukkaöljy ja mausteuute.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Soijapavut, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Laita jäiset timbaalit GN-vuokaan, jonka pohjalla on vettä/lientä (n.1 dl 1/1 GN). Voitele timbaalit ruokaöljyllä tai rasvalla ennen lämmitystä. Kuumenna kannen alla 70°C sisälämpötilaan. Esilämmitä uuni. Lämmitä 100 %:n höyryssä 100 °C:ssa n. 8 min. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g noin 3-4 minuuttia VOIDAAN TARJOILLA MYÖS KYLMÄNÄ: Sulata jääkaapissa. Säilytys kylmässä max 8°C ja tarjoile 6 tunnin kuluessa. Mikroaaltouuni (750 W) 160 g, noin 3-4 minuuttia.