Atrian murekemassa on kätevä ja lihaisia seos, josta helposti pyöräyttää lihapullia, jauhelihapihvejä ja tietenkin murekkeita. Murekemassan koostumus on tarkoin kehitetty ja kypsentyy hienosti valmiiksi liha-annoksiksi. Sopivan rasvaprosentin ansiosta ruoasta tulee mehevää ja täyteläistä.Lue lisää
Atrian murekemassa on kätevä ja lihaisia seos, josta helposti pyöräyttää lihapullia, jauhelihapihvejä ja tietenkin murekkeita. Murekemassan koostumus on tarkoin kehitetty ja kypsentyy hienosti valmiiksi liha-annoksiksi. Sopivan rasvaprosentin ansiosta ruoasta tulee mehevää ja täyteläistä.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha (52 %), vesi, SOIJAPROTEIINI, naudanliha (5 %), perunahiutale, perunajauho, happamuudensäätöaineet (E 326, E 262), dekstroosi, mausteet (sipuli, mustapippuri, maustepippuri, paprika, valkopippuri), jodioitu suola, hapettumisenestoaine E 301, aromit. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Soijapavut
Saattaa sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuuni, yhdistelmäpaisto 160°C , sisälämpötila 75°C. Kypsennysaika noin 30 minuuttia (riippuen uunitäytöksestä).
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.