Murea, suomalaisesta broilerinlihasta valmistettu kypsä ja paahdettu kebabmaustettu lastu. Sopii erinomaisesti tortilloihin, salaatteihin ja kiusauksiin. Kokeile valmistaa myös wokki.
Ainesosaluettelo
broilerinliha (96 %), vesi, perunatärkkelys, rypsiöljy, mausteet (mustapippuri, paahdettu Lue lisää
Murea, suomalaisesta broilerinlihasta valmistettu kypsä ja paahdettu kebabmaustettu lastu. Sopii erinomaisesti tortilloihin, salaatteihin ja kiusauksiin. Kokeile valmistaa myös wokki.
Ainesosaluettelo
broilerinliha (96 %), vesi, perunatärkkelys, rypsiöljy, mausteet (mustapippuri, paahdettu sipuli, paprika, valkosipuli, cayenne, oregano, juustokumina), jodioitu suola, dekstroosi, aromit, perunakuitu, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Käytetään monipuolisesti ruoanvalmistuksessa. Kuumennetaan valmiissa ruoassa + 75 asteen sisälämpötilaan.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.