Valio vaalea vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia paloja täytekakkuihin, leivoksiin, kakkurulliin tai jälkiruokiin. Helppo kostuttaa ja täyttää - säästää aikaa ja takaa tasalaatuisen lopputuloksen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, Lue lisää
Valio vaalea vetopohja on monikäyttöinen pakastetuote, joka sulaa nopeasti työstövalmiiksi. Levyistä saa leikattua eri kokoisia paloja täytekakkuihin, leivoksiin, kakkurulliin tai jälkiruokiin. Helppo kostuttaa ja täyttää - säästää aikaa ja takaa tasalaatuisen lopputuloksen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, KANANMUNA, rypsiöljy, inverttisokerisiirappi, emulgointiaineet (E471, E475, E432), sakeuttamisaine (E422), nostatusaineet (E450, E500), säilöntäaineet (E202, E281), suola, happamuudensäätöaine (E330).
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Käytä valmiita vetopohjia esim. täytekakkuihin, leivonnaisiin ja kääretorttuihin. Sulata vetopohjat huolellisesti muovilla peitettynä huoneenlämmössä noin 1 tunti, jonka jälkeen kostuta (n 1 1/2 dl kostutuslientä/pohja).
Säilytysohje
Pakaste. Säilytys -18 °C tai kylmempi. SULANUTTA TUOTETTA EI SAA JÄÄDYTTÄÄ UUDELLEEN.