Vaasan Isännän leipä on ruistaikinajuurella ryyditetty perinteinen vehnäleipä, joka on talon tapaan leivottu vehnä- ja durumvehnäjauhoista. Paistettu paikan päällä myymälässä.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, DURUMVEHNÄJAUHO, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, kuivattu Lue lisää
Vaasan Isännän leipä on ruistaikinajuurella ryyditetty perinteinen vehnäleipä, joka on talon tapaan leivottu vehnä- ja durumvehnäjauhoista. Paistettu paikan päällä myymälässä.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, DURUMVEHNÄJAUHO, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, kuivattu VEHNÄTAIKINAJUURI, suola, kasviöljy (rapsi), OHRAMALLAS, RUISTAIKINAJUURI [vesi, ruis], emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä saksanpähkinää, maitoa.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Vehnä, Ruis
Saattaa sisältää: Saksanpähkinä, Maito , Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Sulata yön yli kylmiössä (n. 4°C) tai 2-3 h huoneenlämmössä. Nostata n. 60 min nostatuskaapissa (35-37°C, r.H. 70%). Lämmitä uuni 220°C. Laita leivät uuniin ja höyrytä muutaman sekunnin ajan. Laske lämpötila 180-200°C ja paista 23-26 min. HUOM! Kokeilemalla löydät uunisi parhaan paistoajan ja -lämpötilan. Kypsän tuotteen paino noin 530 g.