Sunnuntai isot lehtitaikinalevyt sopivat erinomaisesti sekä makeiden että suolaisten herkkujen valmisteluun. Tästä syntyy kätevästi uunipellillinen suolaista tai makeaa piirakkaa! Tämä vaihtoehto sopii moneen ruokavalioon, sillä se on täysin laktoositon ja maidoton eikä sisällä lainkaan eläinperäisiä aineksia.Lue lisää
Sunnuntai isot lehtitaikinalevyt sopivat erinomaisesti sekä makeiden että suolaisten herkkujen valmisteluun. Tästä syntyy kätevästi uunipellillinen suolaista tai makeaa piirakkaa! Tämä vaihtoehto sopii moneen ruokavalioon, sillä se on täysin laktoositon ja maidoton eikä sisällä lainkaan eläinperäisiä aineksia.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, margariini (25%) [kasvirasva (palmu), vesi, rypsiöljy, suola, aromi], vesi, suola.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Sulata taikinalevyt erillään huoneenlämmössä n. 1 tunti. Mikroaaltouunissa yksi levy sulatusteholla 4-5 min laitteesta riippuen. Avaa levy vasta kun se on täysin sulanut. Kauli tarvittaessa isommaksi.
Säilytysohje
Säilytettävä alle -18 C. Säilyy jääkaapin pakasteosassa 7 vrk, jääkaapissa 2 vrk ja n. 3 tuntia huoneenlämmössä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.