Sunnuntai Piparitaikinasta leivot helposti herkulliset piparit. Sopii myös piparkakkutalojen valmistamiseen. Piparkakut ovat herkkullisia sellaisinaan mutta voit myös kokeilla kastaa niitä sulatettuun minttusuklaaseen saadaksesi uuden makuelämyksen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, sokeri, Lue lisää
Sunnuntai Piparitaikinasta leivot helposti herkulliset piparit. Sopii myös piparkakkutalojen valmistamiseen. Piparkakut ovat herkkullisia sellaisinaan mutta voit myös kokeilla kastaa niitä sulatettuun minttusuklaaseen saadaksesi uuden makuelämyksen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, sokeri, margariini (16%) [kasvirasva (palmu), vesi, rypsiöljy, suola, aromi], siirappi, vesi, KANANMUNA, nostatusaine (E500), mausteet (kaneli, neilikka), suola.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Huoneenlämmössä n. 1 tunti. Mikroaaltouunissa sulatusteholla 5-6 min laitteesta riippuen.
Säilytysohje
Säilytettävä alle -18 C. Säilyy jääkaapin pakasteosassa 7 vrk, jääkaapissa 2 vrk ja huoneenlämmössä n. 3 tuntia. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.