Kuohkeat tummat vetopohjat on leivottu Suomessa. Ne on valmistettu ilman turhia lisäaineita. Leivontaan käytetty vain kanamunaa, sokeria vehnäjauhoa ja leivinjauhetta sekä kaakaojauhetta. Sulattamalla käyttövalmis tumma vetopohja on 1/1 GN (n. 410 mm x n. 260 mm) mitoitettu, eli ei reunojen leikkaamista tai hävikkiä.Lue lisää
Kuohkeat tummat vetopohjat on leivottu Suomessa. Ne on valmistettu ilman turhia lisäaineita. Leivontaan käytetty vain kanamunaa, sokeria vehnäjauhoa ja leivinjauhetta sekä kaakaojauhetta. Sulattamalla käyttövalmis tumma vetopohja on 1/1 GN (n. 410 mm x n. 260 mm) mitoitettu, eli ei reunojen leikkaamista tai hävikkiä. Vetopohjasta teet niin kakut kuin leivokset helposti ja nopeasti sekä rullaat kätevästi kääretortut.
Ainesosaluettelo
KANANMUNA (Suomi), VEHNÄJAUHO (Suomi), sokeri, kaakaojauhe, leivinjauhe (nostatusaineet E500,E450).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata huoneenlämmössä n. 1 h huolellisesti muovilla peitettynä. Kostuta, täytä ja koristele tarjottavaksi.
Säilytysohje
Säilytys pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.