Esipaistettu, pehmeä ja kuohkea pannupizzapohja, jonka halkaisija on 22 cm, paksuus noin 1,5 cm. Suomessa leivottu pohja on maustamaton ja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), hiiva,perunahiutale, Lue lisää
Esipaistettu, pehmeä ja kuohkea pannupizzapohja, jonka halkaisija on 22 cm, paksuus noin 1,5 cm. Suomessa leivottu pohja on maustamaton ja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), hiiva,perunahiutale, suola, sokeri, emulgointiaine E472e, VEHNÄmallasjauho, VEHNÄgluteeni ja jauhonparanne E300.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Levitä jäisen tai hiukan sulaneen pizzapohjan päälle haluamasi täytteet. Paista 225-250°C:n uuninlämmössä, kunnes pinta on kauniin värinen. Paras tulos saadaan voidellussa pizzapannussa, pizzapohja ei saa koskettaa suoraan uunin arinaa, joten käytä tarvittaessa ritilää alla.Valmistusarvot ovat ohjeellisia. Pohja säilyy sulaneena 2 vrk huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.