Patu Esinostatettu taikinapallo sopii esimerkiksi voisilmä-, laskiais-, rahka- ja hillopullien sekä munkkien ja munkkirinkilöiden valmistukseen! Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, sokeri, hiiva, margariini[kasvirasvat Lue lisää
Patu Esinostatettu taikinapallo sopii esimerkiksi voisilmä-, laskiais-, rahka- ja hillopullien sekä munkkien ja munkkirinkilöiden valmistukseen! Suosittelemme tarkistamaan ainesosat myyntipakkauksesta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, sokeri, hiiva, margariini[kasvirasvat (kovetettu palmuöljy*, rapsi), emulgointiaine (E471,kasviperäinen), aromi], KANANMUNA, leivänparanne [VEHNÄ-jauho, VEHNÄgluteeni, emulgointiaine (E472e), rapsiöljy, jauhonparanne (E300), entsyymi), rapsiöliy, suola, kardemumma. Saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinãä, soijaa, maitoa, pähkinää, selleriä, seesaminsiemeniä, lupiinia, rikkidioksidia ja sulfiittia. *Vastuullisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Vehnä
Saattaa sisältää: Maito , Pähkinät , Selleri, Maapähkinä, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Levitä pullat pellille leivinpaperin päälle. Peitä kuvulla ja anna sulaa kylmiössä yön yli tai huoneenlämmössä 2-3 tuntia. Voitele kananmunalla ja koristele pullat esim. raesokerilla ennen paistoa. Pullia voi myös muotoilla ja täyttää. Paista pullat 175-180 °C 10-12 minuuttia. Huom! Paistoaika ja -lämpötila ovat ohjeellisia ja voivat vaihdella käytetyn uunin mukaan.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmempi