Myllyn Paras Wienertaikina on voilla leivottu lehtevä taikina. Viinereiden lisäksi taikina sopii kaikenlaisiin makeisiin lehteviin leivonnaisiin kuten piirakoihin, torttuihin ja leivoksiin.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, laktoositon voi 33 % (MAIDOSTA), vesi, KANANMUNA, sokeri, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, suola, emulgointiaine (E472e).Lue lisää
Myllyn Paras Wienertaikina on voilla leivottu lehtevä taikina. Viinereiden lisäksi taikina sopii kaikenlaisiin makeisiin lehteviin leivonnaisiin kuten piirakoihin, torttuihin ja leivoksiin.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, laktoositon voi 33 % (MAIDOSTA), vesi, KANANMUNA, sokeri, hiiva, VEHNÄGLUTEENI, suola, emulgointiaine (E472e). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min. Leikkaa sulaneet levyt keskeltä kahtia neliöiksi ja anna kohota huoneenlämmössä liinan alla n. 40-50 min. Halutessasi voitele pohjat kevyesti kananmunalla ja ripottele päälle esim. raesokeria tai mantelirouhetta. Lisää pohjien keskelle vajaa ruokalusikallinen haluamaasi paistonkestävää täytettä. Paista viinerit uunin keskiosassa 225 °C n. 12-15 min.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti.