Myllyn Paras Voitorttutaikina on voilla leivottu lehtevä taikina.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, VOI 30 %, vesi, suola, hapettumisenestoaine (E334). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Gluteenia Lue lisää
Myllyn Paras Voitorttutaikina on voilla leivottu lehtevä taikina.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, VOI 30 %, vesi, suola, hapettumisenestoaine (E334). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Levitä taikinalevyt erilleen sulamaan huoneenlämpöön n. 15 min. Leikkaa levyt terävällä veitsellä kahtia neliöiksi. Tee jokaisesta kulmasta viilto keskipistettä kohti puoleenväliin n. 3 cm:n matkalle. Taita joka toinen kulma ylös keskelle. Yhdistä nämä kulmat nispistäen ne yhteen ja painaen alas keskelle. Laita päälle reilu nokare paistonkestävää hilloa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 10-15 min.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti.