Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaurapiirakkataikina on maukas, runsaskuituinen taikina. Ruis ja kaura antavat herkullista makua niin suolaisiin kuin makeisiin piirakoihin. Taikina on helppo painella pyöreään vuokaan.
Ainesosaluettelo
Vesi, TÄYSJYVÄRUISJAUHO 20% (Suomi), kasviöljyt Lue lisää
Myllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaurapiirakkataikina on maukas, runsaskuituinen taikina. Ruis ja kaura antavat herkullista makua niin suolaisiin kuin makeisiin piirakoihin. Taikina on helppo painella pyöreään vuokaan.
Ainesosaluettelo
Vesi, TÄYSJYVÄRUISJAUHO 20% (Suomi), kasviöljyt (palmu, shea), VEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄKAURAHIUTALE 9% (Suomi), siirappi, mallasuute (OHRA, RUIS), suola, VEHNÄKUITU, stabilointiaine (E450), perunajauho, nostatusaine (E500), aromi, väri (E160a), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, maitoa, soijaa. Voimakassuolainen.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Kaura, Ruis, Ohra, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna, Maito , Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen leivontaa. Painele sulanut taikina piirakkavuokaan. Lisää täyte ja paista 180-200°C uunin alimmalla tasolla n. 35-40 min täytteestä riippuen. Vinkki! Voit myös esipaistaa pohjaa 200°C 10 min. Painele silloin taikina reunoihin saakka. Laita taikinan päälle leivinpaperi ja sen päälle painoksi esimerkiksi kuivia herneitä tai riisiä, jotta taikina ei vetäydy reunoilta. Poista esipaiston jälkeen leivinpaperi ja painot, lisää täyte ja paista vielä n. 30 min 180-200°C.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen päivään asti tai jääkaapin pakasteosassa (n. -6 °C) 7 vrk.