Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina suolaiseen leivontaan sopii erilaisten herkullisten suolaisten piirakoiden pohjaksi. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo painella vuokaan. Vuokaa ei tarvitse erikseen voidella.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: Suomi), kasviöljyt (palmu, Lue lisää
Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina suolaiseen leivontaan sopii erilaisten herkullisten suolaisten piirakoiden pohjaksi. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo painella vuokaan. Vuokaa ei tarvitse erikseen voidella.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: Suomi), kasviöljyt (palmu, shea), vesi, laktoositon KERMAVIILI, dekstroosi, MAITOPROTEIINI, emulgointiaine (E322), suola, stabilointiaine (E450), perunajauho, nostatusaine (E500), luontainen aromi, aromi, väri (E160a), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa. Voimakassuolainen.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Maito , Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna, Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. tunti ennen leivontaa. Painele sulanut taikina piirakkavuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Lisää haluttu täyte ja 180-200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35-40 min täytteestä riippuen.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.