Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea sopii erilaisten herkullisten piirakoiden pohjaksi. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo painella pyöreään vuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Kypsä piirakka on helppo leikata ja se irtoaa hyvin vuoasta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO Lue lisää
Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea sopii erilaisten herkullisten piirakoiden pohjaksi. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo painella pyöreään vuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Kypsä piirakka on helppo leikata ja se irtoaa hyvin vuoasta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: Suomi), kasvirasva- ja öljy (palmu, shea), sokeri, vesi, KANANMUNA, aromit, emulgointiaine (E322), suola, stabilointiaine (E450), perunajauho, nostatusaineet (E500, E500ii), väri (E160a), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön noin tunti ennen leivontaa. Painele sulanut taikina piirakkavuokaan. Lisää täyte ja paista 180-200°C uunin alimmalla tasolla n. 35-40 min täytteestä riippuen. Vinkki! Voit myös esipaistaa pohjaa 200°C 10 min. Painele silloin taikina reunoihin saakka. Laita taikinan päälle leivinpaperi ja sen päälle painoksi esimerkiksi kuivia herneitä tai riisiä, jotta taikina ei vetäydy reunoilta. Poista esipaiston jälkeen leivinpaperi ja painot, lisää täyte ja paista vielä n. 30 min 180-200°C.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti.