Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea sopii erilaisten herkullisten piirakoiden pohjaksi. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo painella pyöreään vuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Kypsä piirakka on helppo leikata ja se irtoaa hyvin vuoasta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO Lue lisää
Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina makea sopii erilaisten herkullisten piirakoiden pohjaksi. Valmiiksi pyöreän muotoinen taikina on helppo painella pyöreään vuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Kypsä piirakka on helppo leikata ja se irtoaa hyvin vuoasta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: Suomi), kasvirasva- ja öljy (palmu, shea), sokeri, vesi, KANANMUNA, aromit, emulgointiaine (E322), suola, stabilointiaine (E450), perunajauho, nostatusaineet (E500, E500ii), väri (E160a), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. tunti ennen leivontaa. Painele sulanut taikina voitelemattomaan piirakkavuokaan (halk. 25-30 cm) Lisää haluttu täyte ja paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 30-40 min täytteestä riippuen.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti.