Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, kasvirasvat ja -öljyt (palmu, rypsi, shea), siirappi, vesi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (sisältää VEHNÄÄ)), Lue lisää
Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sokeri, kasvirasvat ja -öljyt (palmu, rypsi, shea), siirappi, vesi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (sisältää VEHNÄÄ)), aromit, suola, mausteet (inkivääri, kaneli, neilikka), nostatusaine (E500), väri (beta-karoteeni). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, kananmunaa, maitoa.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna, Soijapavut, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Älä sulata taikinaa mikroaaltouunissa. Kauli taikinalevy n. 2-3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200 ºC n. 5-9 min.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti.