Myllyn Paras Filotaikina on perinteinen paperinohut filotaikina, josta voidaan valmistaa monia erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, rullia, piirakoita ja nyyttejä. Tämä Kreikassa valmistettu pakastetaikina tuo tuulahduksen Välimeren makuja suomalaiseen ruokapöytään nyt entistä helpommin.Lue lisää
Myllyn Paras Filotaikina on perinteinen paperinohut filotaikina, josta voidaan valmistaa monia erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, rullia, piirakoita ja nyyttejä. Tämä Kreikassa valmistettu pakastetaikina tuo tuulahduksen Välimeren makuja suomalaiseen ruokapöytään nyt entistä helpommin.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (VEHNÄ: EU), vesi, suola, muunnettu maissitärkkelys, rypälesokeri, säilöntäaine (E202).
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Sulata filotaikina pakkauksessaan jääkaapissa yön yli tai huoneenlämmössä 2 tuntia. Taikina-arkit kuivuvat nopeasti, joten leivo ne heti kun taikinat ovat sulaneet ja peitä käyttöä odottavat arkit kostealla liinalla tai muovilla kuivumisen estämiseksi. Levitä taikina-arkki yksi kerrallaan työpöydälle päällekäin, voitele arkkien välit oliiviöljyllä tai sulatetulla voilla, niin saat lehteviä ja rapeita leivonnaisia. Lisää haluamasi suolainen tai makea täyte ja muotoile rulliksi, nyyteiksi tai piirakoiksi. Paista kullanruskeiksi n. 180 °C uunissa n. 35-45 minuuttia reseptistä riippuen. Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti, jääkaapin pakasteosassa (n.-6 °C) 3 vrk. Ei säily huoneenlämmössä.