Aihio antaa mahdollisuudet vaikka mihin, taikuroi tästä munkki, voisilmäpulla, munkkirinkilä, hillopulla, sinä päätät.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, DURUMVEHNÄJAUHO, margariini [palmuöljy, vesi, rapsiöljy, suola, emulgointiaine E471, aromi, happamuudensäätöaine E330], sokeri, Lue lisää
Aihio antaa mahdollisuudet vaikka mihin, taikuroi tästä munkki, voisilmäpulla, munkkirinkilä, hillopulla, sinä päätät.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, vesi, DURUMVEHNÄJAUHO, margariini [palmuöljy, vesi, rapsiöljy, suola, emulgointiaine E471, aromi, happamuudensäätöaine E330], sokeri, KELTUAISJAUHE [KANANMUNANKELTUAINEN, suola, maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaine E551], D-vitaminoitu hiiva, leivänparanteet [VEHNÄJAUHO, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaineet (E481, E472e), happamuudensäätöaineet (E170, E341), rapsiöljy, entsyymit, jauhonparanne E300], jodioitu suola, kardemumma, VEHNÄGLUTEENI
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Vehnä
Saattaa sisältää: Soijapavut, Maito , Sinappi, Seesaminsiemenet, Lupiini
Käyttö-/valmistusohje
Sulata 2,5 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Muotoile ja nostata 30-60 min nostatuskaapissa (37-39°C r.H. 75-85%) tai 2h huoneenlämmössä. Pidä raaka tuote peitettynä muovilla tai leivinliinalla. Paista öljykeittimessä tms. 1-2 min/puoli. Sokeroi lämpimänä. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Sulata 2,5 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. Muotoile ja nostata 30-60 min nostatuskaapissa (37-39°C r.H. 75-85%) tai 2h huoneenlämmössä. Pidä raaka tuote peitettynä muovilla tai leivinliinalla. Paista öljykeittimessä tms. 1-2 min/puoli. Sokeroi lämpimänä. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18 C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudestaan.