Perinteinen, Mehevä, Suolainen levypiirakka suomalaisesta kinkusta 1400 g, laktoositon
Ainesosaluettelo
Pohja: VEHNÄjauho (VEHNÄ, askorbiinihappo, entzymiOHRAmallasjauho), margariini [kasviöljy (palmu (RSPO SG), rapsi), A- ja D-vitamiini], vesi, KANANMUNA, suola, sokeri. Täyte: kinkku Lue lisää
Perinteinen, Mehevä, Suolainen levypiirakka suomalaisesta kinkusta 1400 g, laktoositon
Ainesosaluettelo
Pohja: VEHNÄjauho (VEHNÄ, askorbiinihappo, entzymiOHRAmallasjauho), margariini [kasviöljy (palmu (RSPO SG), rapsi), A- ja D-vitamiini], vesi, KANANMUNA, suola, sokeri. Täyte: kinkku [viljaporsaanliha (Suomi), vesi perunatärkkelys, stabilointiaine (E1412, E450), jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, sakeuttamisaine (E407a), happamuudensäätöaine (E326, E262), aromit, hapettumisenestoaine (E301), savuaromi, mauste (inkivääri), säilöntäaine (natriumnitriitti)], KANANMUNA, TUOREJUUSTO [pastöroitu kirnuMAITO, KERMA, suola, hapate], JUUSTORAASTE [MAITO, suola, mikrobiologinen juoksute, väri (E160b), maissitärkkelys], paprika, sipuli, persilja, perunajauho, suola, mustapippuri. Lihapitoisuus 14%.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Sulata piirakka huoneenlämmössä n. 2-3 h tai kylmiössä vuorokauden ajan. Sulatettu tuote voidaan lämmittää uunissa +180°C n.15-20 min tai jäisenä n. 20-25 min. Piirakka on valmis pakaste, joten se voidaan tarjoilla myös ilman lämmitystä.
Säilytysohje
Säilyy pakasteena (-18°C tai sitä kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päivään asti. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulanut tuote säilyy jääkapissa muutaman päivän ajan.