Perinteinen, mehevä, suolainen levypiirakka suomalaisesta broilerista 1400 g, laktoositon
Ainesosaluettelo
Pohja: VEHNÄjauho (vehnä, askorbiinihappo, entzymiOHRAmallasjauho), margariini [kasviöljy (palmu, rapsi), vesi, suola, aromi, A- ja D-vitamiini], vesi, KANANMUNA, suola, sokeri. Täyte: Lue lisää
Perinteinen, mehevä, suolainen levypiirakka suomalaisesta broilerista 1400 g, laktoositon
Ainesosaluettelo
Pohja: VEHNÄjauho (vehnä, askorbiinihappo, entzymiOHRAmallasjauho), margariini [kasviöljy (palmu, rapsi), vesi, suola, aromi, A- ja D-vitamiini], vesi, KANANMUNA, suola, sokeri. Täyte: kanakuutio [broilerin liha (Suomi), vesi, perunatärkkelys, jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E407a, E410), perunakuitu, stabilointiaineet (E450, E451), dekstroosi, hapettumisenestoaine (E301), maltodekstriini, happamuudensäätöaine (E508), säilöntäaine (E250), mauste (inkivääri), aromit], KANANMUNA, TUOREJUUSTO [pastöroitu kirnuMAITO, KERMA, suola, hapate], JUUSTORAASTE [MAITO, suola, mikrobiologinen juoksute, väri (E160b), maissitärkkelys], tomaatti, perunajauho, curry, suola, mustapippuri. Sisältää kanaa 14%
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Muna, Maito
Käyttö-/valmistusohje
Sulata piirakka huoneenlämmössä n. 2-3 h tai kylmiössä vuorokauden ajan. Sulatettu tuote voidaan lämmittää uunissa +180°C n.15-20 min tai jäisenä n. 20-25 min. Piirakka on valmis pakaste, joten se voidaan tarjoilla myös ilman lämmitystä.
Säilytysohje
Säilyy pakasteena (-18°C tai sitä kylmemmässä) pakkauksessa merkittyyn päivään asti. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulanut tuote säilyy jääkapissa muutaman päivän ajan.