Atrian pieni lihapiirakka grahamkuorella kätkee sisäänsä suomalaisesta viljaporsaan ja naudan lihasta sekä riisistä valmistetun täytteen. Tarjoa välipalana sellaisenaan tai esim. lounaalla keiton lisäkkeenä. Sopii myös iltapalaksi sekä mukaan myytäväksi. Grahamlihapiirakka painaa 65g. Tuote on saatavana 3,25 kg pakkauskoossa pakastetuotteena.Lue lisää
Atrian pieni lihapiirakka grahamkuorella kätkee sisäänsä suomalaisesta viljaporsaan ja naudan lihasta sekä riisistä valmistetun täytteen. Tarjoa välipalana sellaisenaan tai esim. lounaalla keiton lisäkkeenä. Sopii myös iltapalaksi sekä mukaan myytäväksi. Grahamlihapiirakka painaa 65g. Tuote on saatavana 3,25 kg pakkauskoossa pakastetuotteena. Tuotteella on Sydänmerkki.
Ainesosaluettelo
vesi, TÄYSJYVÄVEHNÄJAUHO, liha 12 % (viljaporsas, nauta), OHRASUURIMO, SOIJAPROTEIINIVALMISTE, rypsiöljy, hiiva, sokeri, VEHNÄROUHE, KAURAKUITU, jodioitu suola, VEHNÄGLUTEENI, mausteet (sipuli, SINAPINSIEMEN, paprika, maustepippuri, mustapippuri), perunajauho, VEHNÄJAUHO, silava, maltodekstriini, dekstroosi, aromit. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja ruista
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Kaura, Ohra, Vehnä, Sinappi, Soijapavut
Saattaa sisältää: Ruis, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Sulata yön yli jääkaappi-lämpötilassa. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmäpaistolla 175 °C, kosteus 40 %, sisälämpöön +75 °C tai yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla sisälämpöön +75 °C, n. 8 minuuttia.
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.