Vaasan Kinkku-juustokolmio on suosittu kolmiopasteija maukkaalla kinkku-juustotäytteellä. Lehtevä pasteija on juuri sopivan kokoinen välipala, jonka nappaa kätevästi mukaan ja syö matkalla. Leivottu Lantmännen Unibaken Joutsenon leipomossa Lappeenrannassa.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, kasviöljy ja -rasva (palmu, rapsi), vesi, KANANMUNA, KERMA, MAITO, kinkkurouhe 4,1% [mm. porsaan kinkku, perunatärkkelys, jodioitu suola, stabilointiaineet (E450, E451), rypälesokeri, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250), savuaromi], EMMENTALJUUSTO 2,3%, meetvurstisuikale 1,9% [mm. porsaan liha, jodioitu suola, naudanliha, lihaproteiini, mausteet (paprika, valkopippuri), hapettumisenestoaine (E300), punajuurijauhe, aromit (mustapippuri, muskottipähkinä), säilöntäaine (E250)], hiiva, maissihiutale, riisi, suola, auringonkukkaöljy, MAITOJAUHE, muunnettu maissitärkkelys, maltodekstriini (maissi), VEHNÄGLUTEENI, mustapippuri, emulgointiaine (E472e), aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa. Tuotteessa kinkkua 3,4%. Valmistuksessa käytetty vain suomalaista lihaa.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Soijapavut, Mantelit, Pähkinät
Käyttö-/valmistusohje
Paista jäisenä 180°C 20-22 min.