Myllyn Paras Lihapasteija on lehtitaikinasta valmiiksi muotoiltu liha-riisitäytteinen pasteija.
Ainesosaluettelo
vesi, VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), sianliha (Suomi), riisi, naudanliha (Suomi), korppujauho (VEHNÄ), herneproteiini, jodioitu suola, mausteet (mm. maustepippuri, Lue lisää
Myllyn Paras Lihapasteija on lehtitaikinasta valmiiksi muotoiltu liha-riisitäytteinen pasteija.
Ainesosaluettelo
vesi, VEHNÄJAUHO, kasvirasva ja -öljy (palmu, rypsi), sianliha (Suomi), riisi, naudanliha (Suomi), korppujauho (VEHNÄ), herneproteiini, jodioitu suola, mausteet (mm. maustepippuri, mustapippuri, valkosipuli, valkopippuri), dekstroosi, maltodekstriini, perunajauho, perunakuitu, emulgointiaine (E322), karamellisoitu sokeri, aromit, hapettumisenestoaine (E334), väri (E160a). Lihapitoisuus 9,6 %.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Muna, Maito , Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Laita haluamasi määrä pasteijoita pellille. Pasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Voit halutessasi voidella pasteijat kananmunalla ja ripotella pinnalle kuminaa, unikonsiemeniä tms. tai voit paistaa pasteijat sellaisenaan. Paistetaan 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Säilytysohje
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti.