Tanskalainen lehtitaikinarulla makkaralla, XL- paketti on sopiva vähittäismyyntiin, paistopisteisiin ja Horeca:lle.
Ainesosaluettelo
makkara 34% (sianliha 30%, vesi, naudanliha 14%, laardi, siankuori, perunatärkkelys, suola, SOIJAPROTEIINI, HERA-jauhe, sokeri, dekstroosi, stabilointiaineet: Lue lisää
Tanskalainen lehtitaikinarulla makkaralla, XL- paketti on sopiva vähittäismyyntiin, paistopisteisiin ja Horeca:lle.
Ainesosaluettelo
makkara 34% (sianliha 30%, vesi, naudanliha 14%, laardi, siankuori, perunatärkkelys, suola, SOIJAPROTEIINI, HERA-jauhe, sokeri, dekstroosi, stabilointiaineet: E450, E451, E452: mausteuutteet, antioksidantti: E315, aromit, hernekuitu, säilöntäaine: E250), VEHNÄJAUHO, margariini (palmurasva, rypsiöljy, vesi, emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit, lesitiini (rypsi), VOI 2%, suola, säilöntäaine: sorbiinihappo, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, aromi, väri: beetakaroteeni), vesi, nestemäinen KANANMUNAN massa, sokeri, hiiva, herneproteiini, dekstroosi, maissitärkkelys, suola, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine: E472e, jauhojen käsittelyaine: askorbiinihappo, entsyymit (VEHNÄ).
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito , Vehnä, Soijapavut, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Saattaa sisältää: Pähkinät , Sinappi, Lupiini, Hasselpähkinä
Käyttö-/valmistusohje
1. Siirrä tuotteet leivinpaperilla päällystetylle pellille. 2. Anna tuotteiden sulaa huoneenlämmössä 30 minuuttia. 3. Paista tuotteet esilämmitetyssä uunissa 180-190 °C 16-19 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita tills den är gyllenbrun*. *Paistoaika riippuu toivotusta kypsyysasteesta ja uunin ominaisuuksista.
Säilytysohje
Pakaste. Säilyvyys: Pakastelämpötilassa (alle -18°C). Pakaste: Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.