Paratha on Etelä-Aasiasta kotoisin oleva leipä, joka sopii nautittavaksi minkä tahansa kastikkeen tai ruoan kaverina. Parathaleipä on tärkeä osa useiden maiden keittiöitä, joissa vehnä on perinteinen perusruoka (mm. Intia, Sri Lanka, Malesia, Pakistan, Singapore yms.). Suomessa Paratha on tunnettu erityisesti suosittujen Shanghai-tacojen lettuna.Lue lisää
Paratha on Etelä-Aasiasta kotoisin oleva leipä, joka sopii nautittavaksi minkä tahansa kastikkeen tai ruoan kaverina. Parathaleipä on tärkeä osa useiden maiden keittiöitä, joissa vehnä on perinteinen perusruoka (mm. Intia, Sri Lanka, Malesia, Pakistan, Singapore yms.). Suomessa Paratha on tunnettu erityisesti suosittujen Shanghai-tacojen lettuna.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho 50%, vesi, kasvimargariini (palmuöljy, vesi, suola, emulgointiaineet: E471, E475, luonnollinen rosmariiniaromi, voiaromi), kevätsipuli 8%, sipuli 5%, sokeri, suola, nostatusaineet: maissitärkkelys, E500, E170, E450.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Poista jäinen Parathaleipä pakkauksesta, älä sulata tuotetta. Poista muovikelmu tuotteen molemmilta puolilta ja aseta Parathaleipä tarttumattomalle pannulle. Paista pannulla miedolla lämmöllä kummaltakin puolelta kaksi minuuttia tai kunnes Parathaleipä on saanut kullanruskean värin. Tarjoa sellaisenaan tai täytä tacojen lailla.
Säilytysohje
pakasteessa -18C