Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Esipaistettu pizzapohja on paistettu marmorikivellä arinauunissa.Lue lisää
Scrocchiarella on italialainen artesaanileipä, joka on leivottu hapantaikinajuureen. Sen salaisuus piilee vehnäjauhossa ja leivontamenetelmässä, jonka ansiosta leipä on päältä rapea ja sisältä kuohkea. Ilmakuplat kertovat, että leipää on työstetty pitkään. Esipaistettu pizzapohja on paistettu marmorikivellä arinauunissa. Paras lopputulos syntyy, kun leivän pintaa ei tukita liian suurella määrällä raaka-aineita. Pikainen paisto uunissa ja viimeistely ripauksella tuoretta oliiviöljyä takaavat parhaan lopputuloksen. Classica-taikinassa on käytetty ekstra-neitsytoliiviöljyä.
Ainesosaluettelo
0 VEHNÄjauho, vesi, luonnollinen hapanjuuritaikinajauhe 0 VEHNÄjauhosta, jodioitu suola, extra neitsyt oliiviöljy, kuivahiiva, askorbiinihappo (E300). Saattaa sisältää jäämiä SEESAMINSIEMENISTÄ, SOIJAPAVUISTA, SINAPISTA, MAIDOSTA ja KANANMUNISTA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Maito , Muna
Käyttö-/valmistusohje
Täytä jäisenä. Paista valmiiksi esilämmitetyssä uunissa: 5-7 min 250-280°C
Täytä jäisenä. Paista valmiiksi esilämmitetyssä uunissa: 5-7 min 250-280°C
Säilytysohje
Pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote pitää käyttää 72 tunnin kuluessa ja säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.