Käsintehty, esipaistettu ja pakastettu pizzapala, jonka täytteenä täyteläistä tomaattikastiketta ja vähälaktoosista Fior di Latte -mozzarellajuustoa. Pohjana toimii hapanjuureen leivottu italialainen artesaanileipä, joka on paiston jälkeen päältä rapea ja sisältä kuohkea. Valmiiksi leikattu 10 x 18 cm paloihin.Lue lisää
Käsintehty, esipaistettu ja pakastettu pizzapala, jonka täytteenä täyteläistä tomaattikastiketta ja vähälaktoosista Fior di Latte -mozzarellajuustoa. Pohjana toimii hapanjuureen leivottu italialainen artesaanileipä, joka on paiston jälkeen päältä rapea ja sisältä kuohkea. Valmiiksi leikattu 10 x 18 cm paloihin. Palakoko soveltuu loistavasti lounas- ja take away-myyntiin. Pakattu 5 kappaleen pusseihin, myyntierässä yhteensä 6 pussia eli 30 pizzapalaa.
Ainesosaluettelo
0-VEHNÄjauho, Fior di Latte -mozzarellajuusto 17 % (PastöroitulehmänMAITO (EU), suola, mikrobiologinen juoksute, happamuudensäätöaine (E330)) , tomaattikastike 15% ( tomaattipyre, tomaattimehu ja jodioitu suola), vesi, hapanjuuri 0-VEHNÄjauhosta, jodioitu suola, ekstra-neitsytoliiviöljy, kuivahiiva, hapettumisenestoaine (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä SEESAMINSIEMENIÄ, SOIJAA, SINAPPIA ja KANANMUNAA.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Maito , Laktoosi
Saattaa sisältää: Seesaminsiemenet, Soijapavut, Sinappi, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Ota pohja suoraan pakasteesta ja lisää haluamasi täytteet. Paista valmiiksi esilämmitetyssä uunissa 250-280°C:ssa 6-10 minuuttia tai kunnes leipä on kullanruskeaa ja rapeaa sekä sisältä kuumaa ja juusto sulanut (ajat ja lämpötilat voivat vaihdella uunin mukaan)
Ota pohja suoraan pakasteesta ja lisää haluamasi täytteet. Paista esilämmitetyssä uunissa 250-280 °C:ssa 6-10 minuuttia tai kunnes leipä on kullanruskea ja rapea sekä sisältä kuuma ja juusto sulanut (ajat ja lämpötilat voivat vaihdella uunin mukaan).
Säilytysohje
Pakasteessa- 18°C tai alle. Sulatuksen jälkeen tuote pitää käyttää 72 tunnin kuluessa ja säilytettävä jääkaapissa enintään +5°C. Tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.