Viipaloitu ruisvuokaleipä on Suomessa leivottu aitoon hapantaikinajuureen. Rukiin osuus 99 % vilja raaka-aineista. Viipalekoko 9 x 9 cm, paksuus 9 mm. Yhdessä leivässä keskimäärin 29 viipaletta (34 g) päätypalat mukaan lukien. Ruisvuokaleipä on runsaskuituinen ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.Lue lisää
Viipaloitu ruisvuokaleipä on Suomessa leivottu aitoon hapantaikinajuureen. Rukiin osuus 99 % vilja raaka-aineista. Viipalekoko 9 x 9 cm, paksuus 9 mm. Yhdessä leivässä keskimäärin 29 viipaletta (34 g) päätypalat mukaan lukien. Ruisvuokaleipä on runsaskuituinen ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.
Ainesosaluettelo
RUISJAUHO (79,7%,Suomi), vesi, hiiva, suola (0,9%), VEHNÄGLUTEENI.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus ja tuote on valmis käytettäväksi. Sulatus huoneenlämmössä yksittäisenä leipänä 2 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Sulatus huoneenlämmössä yksittäisinä leipinän 2 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.