Vaakaviipaloitu, Suomessa leivottu vehnäleipä on tehty mm. voileipäkakkuja ja cocktail-paloja varten. Viipalekoko on 12 x 36 cm, paksuus 1,2 cm. Yhdessä 1,2 kg leivässä on 8 vaakaviipaletta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), Lue lisää
Vaakaviipaloitu, Suomessa leivottu vehnäleipä on tehty mm. voileipäkakkuja ja cocktail-paloja varten. Viipalekoko on 12 x 36 cm, paksuus 1,2 cm. Yhdessä 1,2 kg leivässä on 8 vaakaviipaletta.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola, aromi), hiiva, sokeri, suola, VEHNÄgluteeni, emulgointiaineet (E482, E471), VEHNÄmallasjauho, dekstroosi, sakeuttamisaine E412, happamuudensäätöaine E262, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri) ja jauhonparanne E300.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus huoneenlämmössä 4-5 tuntia avatussa pakkauksessa, n. 30 min yksitellen sulatettuna. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Sulata huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.