Kypsä, rukiinen ja helposti rullattava rieska on leivottu aitoon maukkaaseen ruishapantaikinajuureen. Rieskan koko on 18,5 x 26 cm. Rieska on elastinen ja sitä on helppo työstää ilman, että se repeytyy. ME: 8 pss x 8 kpl n. 60 g. Rieskat on leivottu tuulivoimalla, eikä leivonnassa käytetä säilöntäaineita tai turhia lisäaineita.Lue lisää
Kypsä, rukiinen ja helposti rullattava rieska on leivottu aitoon maukkaaseen ruishapantaikinajuureen. Rieskan koko on 18,5 x 26 cm. Rieska on elastinen ja sitä on helppo työstää ilman, että se repeytyy. ME: 8 pss x 8 kpl n. 60 g. Rieskat on leivottu tuulivoimalla, eikä leivonnassa käytetä säilöntäaineita tai turhia lisäaineita.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, sihtiRUISJAUHO, vesi, hapanjuuri (RUIS) (11%), siirappi, sokeri, rapsiöljy, VEHNÄGLUTEENI, suola, emulgointiaineet (E471, E472e), hiiva, nostatusaine (E503ii), mallasjauho (OHRA).
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ohra, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus: Muovipussissa huoneenlämmössä. Säilytä rieskat huoneenlämmössä sulatuksen jälkeen. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.
Sulata ja säilytä huoneenlämmössä. Säilyvyys sulatuksen jälkeen 5 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.