Jätti Corn-sandwich on maukkaan jyväistä vehnä-ruisrouheleipää suurina mehevinä viipaleina (2 kg leipä, n. 22 viipaletta à 90 g), viipaleen koko on n. 15 x 15 x 1,5 cm, joten se sopii erittäin hyvin esim. kolmioleipiin sekä lämpöisiin toasteihin. Suomessa leivottu leipä sisältä vähemmän suolaa ja on hyvä kuidun lähde.Lue lisää
Jätti Corn-sandwich on maukkaan jyväistä vehnä-ruisrouheleipää suurina mehevinä viipaleina (2 kg leipä, n. 22 viipaletta à 90 g), viipaleen koko on n. 15 x 15 x 1,5 cm, joten se sopii erittäin hyvin esim. kolmioleipiin sekä lämpöisiin toasteihin. Suomessa leivottu leipä sisältä vähemmän suolaa ja on hyvä kuidun lähde.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, VEHNÄ- ja RUISrouhe, margariini (kasviöljy (rapsi), vesi, suola,aromi), hiiva, sokeri, suola, RUIShapantaikina (RUIS, vesi, hapankulttuuri),emulgointiaine E481 ja jauhonparanne E300.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus huoneenlämmössä 4-5 h avatussa pakkauksessa, n. 30 min yksitellen sulatettuna. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Sulatus huoneenlämmössä yksittäisinä leipinä 4-5 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä, säilyvyys 4 vrk.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.