Iso ruisvuokaleipä (100 % ruis) on valmiiksi viipaloitu, 12 x 12 cm, paksuus 9 mm. Leivässä keskimäärin 40 viipaletta. Suomessa leivottu ruisvuokaleipä on runsaskuituinen ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.
Ainesosaluettelo
RUISJAUHO (79,7%, Suomi), vesi, hiiva, suola (0,9%), VEHNÄGLUTEENI.Lue lisää
Iso ruisvuokaleipä (100 % ruis) on valmiiksi viipaloitu, 12 x 12 cm, paksuus 9 mm. Leivässä keskimäärin 40 viipaletta. Suomessa leivottu ruisvuokaleipä on runsaskuituinen ja täyttää Sydänmerkki-kriteerit.
Ainesosaluettelo
RUISJAUHO (79,7%, Suomi), vesi, hiiva, suola (0,9%), VEHNÄGLUTEENI.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Sulatus ja tuote on valmis käytettäväksi. Sulatus huoneenlämmössä yksittäisenä leipänä 2 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Sulatus huoneenlämmössä yksittäisinä leipinän 2 tuntia, viipaleittain 10-15 min. Säilytä sulanut leipä huoneenlämmössä.
Säilytysohje
Pakaste, säilytys -18°C tai sitä kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.